Gizlilik Politikası

GİZLİLİK POLİTİKASI

beymask.com websitesine hoş geldiniz! Bu web sitesi Atlantis Tıbbi Malz. İnşaat Turizm Temz.İlaç. San. ve Tic.Ltd.Şti.’ne aittir.

Bu Gizlilik Politikası, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, bu web sitesi üzerinden göndereceğiniz bilgilerin toplanması, kullanımı ve ifşasına ilişkin uygulamalarımızı açıklamak için hazırlanmıştır. Lütfen, bu web sitesini kullanmadan veya web sitesi üzerinden bize bilgi göndermeden önce tüm Gizlilik Politikamızı okuduğunuzdan emin olun. Bu Gizlilik Politikası, işlettiğimiz veya kontrol ettiğimiz, sizin bu gizlilik politikasına ulaşmış olduğunuz, Web Sitesi veya Web mülkleri (örneğin, bir mobil web Sitesi veya uygulaması dahil olmak üzere) aracılığıyla toplanmış olan bilgiler ile ilgili bizim veya hizmet sağlayıcılarımızın uygulamalarını tanımlamaktadır (her biri “Site” olarak adlandırılacaktır). Bu web sitesi Türkiye’de ikamet eden kullanıcılara yöneliktir.

Kişisel verilerinizin korunmasına önem vermekteyiz. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (KVKK) uygun olarak, web kullanımınızla bağlantılı olarak elde edilen verilerin toplanması, saklanması, aktarılması da dahil olmak üzere ancak bunlarla sınırlı olmaksızın işlenmesi ve söz konusu işlemenin amacı ile ilgili olarak sizi bilgilendirmek istiyoruz.

Atlantis Tıbbi Malz. İnşaat Turizm Temz.İlaç. San. ve Tic.Ltd.Şti.,
KVKK’nın 12. Maddesi uyarınca kişisel verilerinizin güvenli şekilde muhafazasını, hukuka uygun olarak işlenmesini ve erişilmesini sağlamak için gerekli tüm tedbirleri almaktadır.

Bu web sitesinde kişisel bilgi sağlamayı seçebilirsiniz (adınız, adresiniz, telefon numaranız ve e-posta adresiniz gibi). Burada bazı bilgi sağlama şekilleri ve gönderebileceğiniz bilgi tiplerini bulabilirsiniz. Bilgiyi kullanım amacımız konusunda da sizi bilgilendireceğiz.

Atlantis Tıbbi Medikal Yatırımcı İlişkileri Ekibi’nden şirket haberleriyle ilgili uyarılar almak istiyorsanız, size haber uyarılarını gönderebilmemiz için adınızı ve e-posta adresinizi istiyoruz.

Web sitemizi ziyaret edenlerden ara sıra aktiviteleri, davranışları ve ilgi alanlarına ilişkin çevrimiçi araştırmalar ve fikir anketlerini doldurmalarını isteyebiliriz. Bu araştırmalar sayesinde size daha iyi hizmet edebilir ve sitemizin yararlılığını artırabiliriz. Bu araştırmaları yürütürken adınızı ve e-posta adresinizi sorabiliriz. Siz özellikle bilgi vermek istemedikçe web araştırmasına katıldığınızda kişisel bilgilerinizin hiçbirini saklamıyoruz.

Atlantis Tıbbi Medikal hissedarıysanız ve yıllık raporların elektronik olarak gönderilmesini istiyorsanız, web sitemizden bunu yapamazsınız.

Birçok şirket gibi, bu web sitesinde tarayıcı tanımlama bilgileri kullanabiliriz. Tarayıcı tanımlama bilgileri, belirli web sitelerini ziyaret ettiğinizde bilgisayarınızın sabit sürücüsünde yerleşen metin parçalarıdır. Tarayıcı tanımlama bilgileri örneğin daha önce bizi ziyaret edip etmediğinizi veya yeni bir ziyaretçi olup olmadığınızı öğrenmek için ve en çok ilgi duyabileceğiniz site özelliklerini belirlememizde yardımcı olması için kullanırız. Tarayıcı tanımlama bilgileri, belirli bir sayfayı ziyaret ederken tercihlerinizi kaydederek çevrimiçi deneyiminizi geliştirebilir.Birçok tarayıcıdaki araç çubuğunun “yardım” bölümünde, yeni tarayıcı tanımlama bilgilerinin kabulünü nasıl durduracağınız, yeni bir tarayıcı tanımlama bilgisi aldığınızda bunun size nasıl bildirileceği ve mevcut tarayıcı tanımlama bilgilerini nasıl devre dışı bırakabileceğiniz gösterilir.

Şirketimiz tarafından söz konusu kişisel verileriniz ürünlerimizin/hizmetlerimizin satışı, ürün teslimi, kurulumu, bakımı, onarımı, satış sonrası servis hizmeti işlemlerinin yerine getirilmesi; şirketimiz ve yetkilendirdiği 3. kişiler tarafından gerçekleştirilen hizmetlerin kontrolünün sağlanması; kutlama, temenni ve sair içeriklerle gönderilecek iletilerle şirketimizin tanınırlığını arttırmak ve ürünlerimizin/hizmetlerimizin tanıtımına, pazarlanmasına yönelik genel veya kişiye özel reklam, duyuru, bülten, kampanya bilgilerinin sağlanması, kullanıcılara daha iyi hizmet vermek ve müşteri memnuniyetini arttırmak ve bu doğrultuda sizlere daha iyi hizmet sağlamak için müşteri anketleri yapılması/yaptırılması; size geri bildirim yapılması ve sair amaçlarla işlenmektedir ve sözleşmenin ifası, veri güvenliği, şirketimizin bağlı olduğu şirketin grup politikalarına uyum ve yukarıda belirtilen diğer amaçlarla yurt içindeki veya Avrupa Birliği ülkeleri başta olmak üzere ilgili diğer ülkelerde bulunan sistemlere ve/veya şirketimizin bağlı bulunduğu şirketler topluluğu bünyesindeki şirketlere, yetkili servislerimize, yetkili bayilerimize, lojistik şirketlerine, bilgi teknolojileri hizmet sağlayıcılarına, pazar araştırma şirketlerine, çağrı merkezi hizmeti veren şirketler gibi hizmetlerinden faydalandığımız veya iş birliği içerisinde olduğumuz üçüncü kişilere (daha detaylı bilgi için şirketimize yazılı olarak başvurabilirsiniz) aktarılmaktadır.

Burada açıklananlar dışında web sitemizi ziyaret edenlerle ilgili kişisel bilgileri satmıyoruz veya herhangi bir şekilde açıklamıyoruz. www.beymask.com ziyaretçilerimiz tarafından sağlanan bilgileri bizim adımıza hizmetleri yürütmesi için anlaştığımız servis sağlayıcılarla paylaşabiliriz. Bu servis sağlayıcılar, bizim adımıza hizmetleri gerçekleştirmesi için veya yasal gereksinimlere uygun olması için gerekli olan bilgileri kullanma veya açıklama konusunda sözleşmeyle sınırlıdır. Ayrıca, şu durumlarda sizinle ilgili bilgileri açıklayabiliriz: (i) hukuksal veya yasal bir sürece göre bunu yapmamız gerekirse, (ii) hukuk uygulama otoritelerine veya diğer devlet görevlilerine veya (iii) fiziksel zararı veya finansal kaybı önlemek için veya şüpheli veya fiili yasal olmayan eylemlerle ilişkili soruşturmayla bağlantılı olarak açıklamamızın gerekli olduğunu düşündüğümüzde.

Faaliyetlerimizin veya duran varlıklarımızın tümünü veya bir kısmını satmamız durumunda sizin hakkınızda sahip olduğumuz herhangi bir bilgiyi aktarma hakkımız saklıdır. Böyle bir satış veya aktarma gerçekleşirse, bu web sitesi yoluyla sağladınız kişisel bilgilerin Gizlilik Bildirimi ile tutarlı olarak kullanılması için aktarım yapılanları yönlendirme konusunda gerekli çabayı göstereceğiz. Bu sitede topladığımız kişisel bilgileri faaliyette bulunduğumuz diğer ülkelere aktarabiliriz, ama bunu yalnızca yukarıda açıklanan amaçlar doğrultusunda yapacağız. Bilgilerinizi diğer ülkelere aktardığımızda, uygun yasalar gerektirmediği sürece burada açıklanan şekilde bilgilerinizi koruyacağız.

Sizin yararınıza ve bilgileriniz için diğer web sitelerine bağlantılar sağlıyoruz. Bu sitelerin kendilerine özgü gizlilik bildirimi olabilir.Bağlantı verilen herhangi bir web sitesini ziyaret ettiğinizde gözden geçirmenizi öneririz. Bağlantılı sitelerin içeriğinden veya sitelerin herhangi bir şekilde kullanımından sorumlu tutulamayız.

Bu web sitesi 18 yaş altı çocuklara yönelik değildir ve site üzerinde 18 yaşın altındaki çocukların kişisel bilgilerini bilinçli biçimde toplamayız. Sitede 18 yaş altı ziyaretçilerden yanlışlıkla alınan kişisel bilgilerin farkına vardığımızda, bu bilgileri kayıtlarımızdan sileriz. Bu web siteleri çocukların gizliliğini ele alan kendilerine özgü gizlilik bildirimlerine sahiptir. Çocuklara yönelik bağlantılı siteleri ziyaret ederseniz bu gizlilik bildirimlerini okumanızı öneririz.

Bu web sitesinde verdiğiniz kişisel bilgilerin yetkisiz açıklanması, kullanımı, değiştirilmesi veya tahrip edilmesine karşı korumak amacıyla yönetimsel, teknik ve fiziksel koruma önlemlerini alıyoruz. Bu sitede verdiğiniz kişisel bilgilerin güvenli kalmasına yardımcı olması için güvenli yuva katmanı (SSL) teknolojisini kullanıyoruz.

Bu Gizlilik Bildirimi dönemsel olarak ve çevrimiçi bilgi uygulamalarımızdaki değişiklikler konusunda size önceden bilgi verilmeksizin güncellenebilir. Gizlilik Bildirimimizde herhangi bir önemli değişik yapıldığında sizi bilgilendirmek için bu web sitesinde belirgin bir şekilde bildirim göndereceğiz ve bildirimin üst tarafında en son güncelleme tarihini göstereceğiz.

Bu sitedeki “İletişim” bağlantısını kullanarak bize e-posta gönderirseniz, sorularınıza ve yorumlarınıza cevap verebilmemiz için adınızı ve e-posta adresinizi istiyoruz. Ek bilgiler vermeyi de düşünebilirsiniz.

www.beymask.com sitemizin İletişim Sayfasını ziyaret ederek bize ulaşabilirsiniz.

Atlantis Tıbbi Medikal

Şimdi Ara